Hiša - Prodamo - Apače, Pomurje


STANOVANJSKA HIŠA V BLIŽINI AVSTRIJSKE MEJE

Apače, Pomurje
ID: 490321042-4
Skupno št. sob:
5
Spalnice:
4
Št. kopalnic
2
Skupaj m²
180
Velikost zemljišča (m2)
894
Leto gradnje
1995
Parkirišča
2

Št. nadstropij
2
Št. stranišč:
2
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na mirni lokaciji v Vratji Vasi, le 1,5 km od avstrijske meje, prodamo lepo urejeno in vzdrževano enostanovanjsko družinsko hišo, zgrajeno leta 1995, zadnja adaptacija leta 2014. Hiša ima cca 180 m2 neto tlorisne površine in stoji na parceli velikosti 894 m2. Parcela je v celoti ograjena in zasajena z živo mejo.
Hiša je etažnosti: K+P+M. V kletni etaži je obokana klet, delovna soba, soba za shranjevanje/pralnica, kurilnica s cisterno za kurilno olje in predprostor. V pritličju je velika dnevna soba z izhodom v zimski vrt, jedilnica in kuhinja z izhodom na odprto teraso, urejen vrt in zelenico, delovna soba-kabinet ter ločena kopalnica in WC. V mansardi je spalnica, dve sobi z balkonom ter ločeno kopalnica in WC. V pritličju je vgrajena lončena peč, ki ogreva dnevno sobo, jedilnico, kuhinjo in zimski vrt, istočasno pa sega v hodnik, kjer ogreva preostali del pritličja in tudi prostore v mansardi. V zimskem vrtu je še dodatno vgrajen kamin. Po tleh je položen parket, v hodniku, obeh kopalnicah in WC-jih pa keramika, kjer je urejeno talno ogrevanje.
Ob hiši stoji še zidani objekt in nadstrešek za dva avtomobila. V tem objektu je skladišče/delavnica, drvarnica, lahko je tudi garaža za dve vozili. Okolica hiše je zelo lepo vzdrževana in urejena.
Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in bremen prosta.
Hiša se prodaja opremljena, možna je tudi zamenjava za stanovanje v Mariboru.
Priporočam nakup.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Podeželje
Klet/shramba
Klima
Ogrevanje
Opremljeno
Garaža
Vrt

Energetska učinkovitost

Datum certifikata:   08/05/2016
Energijska učinkovitost: 101,00 kWh/m2 na leto
Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Marija Farazin - RE/MAX Avenija Maribor

031 581 006
Prikaži...
059 147 089
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO


RE/MAX Avenija Maribor

Glavni trg 3
Trg Leona Štuklja 12

Maribor, Podravje, Slovenija
SI-2000

Priljubljene nepremičnine


Zgodovina ogledov